Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Zsírégető trükkök

A téli időszak akaratlanul is veszélyeket rejt magában: általában ilyenkor hízzuk magunkra azt a többletet, amit nyárra kemény munkával kell ledolgoznunk. Ha viszont tudatosan táplálkozol a télen, sokkal kevesebb erőfeszítéssel tudod elérni és megtartani ideális súlyodat. Persze az is lehet, hogy lovagodnak éppen kellemes gömbölyded vonalaid miatt tetszel, gondolj csak J-Lo-ra...

 


Három tuti trükk

Evés előtt édeset: imádod az édességet? Akkor van egy jó hírünk. Ha étkezés előtt eszel egy falat csokit, a gyomrod több savat termel. Ennek eredményeképpen gyorsabban fogsz emészteni és kevesebb káros anyag rakódik le.

Evés ivás nélkül: evés előtt fél órával igyál egy nagy pohár ásványvizet. Ez csillapítja az éhséget. Ha viszont evés közben iszol, a gyomorsav felhígul és lassul az emésztés.

Egzotikus gyümölcsök a kilók ellen: ízletesek és egészségesek. Az ananász olyan anyagokat tartalmaz, melyek meggyorsítják az emésztés folyamatát. Ha olyan peches vagy, hogy az ananásztól kiütést kapsz, akkor vásárold meg tablettaformában a gyógyszertárban. A hatás ugyanaz.

Addig is, amíg eléred kívánatos súlyodat, meríts ötleteket öltözködési tippjeinkből! A felesleges kilók jól elrejthetők, például egy...

...szoknyával! A trapézalak szuper! A mini helyett inkább a térdig érő hossz az ideális. Az oldalzsebek szélesítenek!

...felsőrésszel! Fent jöhetnek a színek: azok vonzzák a tekintetet. Ha kicsit feszül, az szexis, ha nagyon, az gáz.

...nadrággal! Az enyhén trapéz nadrág nagyon jótékonyan hat. A gengsztercsíkok, az oldalvarrások szintén előnyösek. Ami fontos: inkább hosszút, mint túl rövidet. Kockásat pedig soha!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

KEDVES ELŐTTEM@HOZZASZLO.HU

(VIKI, 2010.06.19 23:08)

KEDVES ELŐTTEM HOZZÁSZÓLÓNAK ÜZENEM,HOGY ELŐSZÖR TANULJ MEG ÍRNI,ÉS UTÁNNA KRITIZÁLJ MÁSOKKAL,TOVÁBBI JÓ ÉJSZAKÁT!
SZTAROKFOREWER.HUPONT.HU

nesze

(mó......, 2008.08.05 18:45)

nálad égetni kéne az agyadbol a zsírt
móricka kupaktanács :javaslata :gyójtsd föl magad !!!
móriccal agirl96 is többet ér !!!