Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

A kifutók sztárjai

            

A tini lányok egyik nagy álma, hogy egyszer ők is a kifutók ünnepelt sztárjai közé tartozzanak. Ezért is van az, hogy a lányok közül sokan irigykedve bámulnak Kate Moss vagy Gisele Bündchen fotóira. Sok modell esetében a véletlen műve volt, hogy híressé vált. Megjelent egy tehetségkutató, aki csinos, tehetséges lányokat keresett, és kiválasztotta a jövő ígéretes modelljét. 
                            
A topmodellek közül néhányan a tehetségkutatóknak köszönhetik a hírnevüket. Ők válogatják ki, hogy milyen tekintet, száj vagy alkat fogja lenyűgözni a divatbemutatókon, az újságok címlapján és a fotókon az embereket. A tehetségkutatók kedvenc lelőhelyei a közterületek (pályaudvar, diszkó, utcák), ahol egyszerre sok ember, köztük rengeteg fiatal fordul meg. A közterületeken egy véletlenszerű találkozás alkalmával ugyanis a csupasz valóságot látják, a tökéletes smink, frizura és előnyös beállítás nélkül. Az egyik leghíresebb véletlenül felfedezett modell Kate Moss. Kate éppen a nyári vakációja után érkezett a New York-i repülőtérre, hogy elrepülhessen a nagymamája másnapi esküvőjére. Nagy szerencséjére éppen a gépen utazott egy modellügynökség tehetségkutatója is, aki azonnal rábeszélte az alig 14 éves lányt, hogy próbáljon szerencsét a divat világában. Kate ugyan nem rendelkezett tipikus modellalkattal, de az arányai tökéletesek voltak, és a tekintete valami megmagyarázhatatlan bájt és frissességet sugárzott. Éppen ennek köszönhette, hogy pár évvel később ő lett Calvin Klein múzsája. 
                    
Leonardo DiCaprio exbarátnője Gisele Bündchen egyenesen Brazíliából toppant a nemzetközi kifutók deszkáira. Őt egy Sao Paolo-i standon szólította meg egy ügynök, amikor éppen egy hamburgeres pultnál állt sorban. Nem kellett sok időt várnia, mert hamarosan a világ egyik legnagyobb modellügynökségétől kapott szerződést.

Nektek is lehetőségetek van arra, hogy bemutatkozzatok, több olyan ügynökség is van, akik folyamatosan várják az új lányok jelentkezését. Az elhivatottság azonban nagyon fontos, mivel elég sokan gondolják úgy közületek, hogy erre a pályára lépnének. Legyél kitartó és elérheted az álmaidat!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

...............

(........, 2010.06.18 16:17)

www.tinik-oldala.eoldal.hu

SEMMELWEJSZ ÚT 9,4.16

(SGRÉTA, 2008.10.13 14:37)

HÜLYÉK VAGYTOK.

SEMMELWEJSZ ÚT 9,4.16

(GRÉTA, 2008.10.13 14:32)

KÜLGYETEK MÉG KÉPEKET.

kótaj

(éva, 2008.09.12 07:31)

juhzt