Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sztárok szépségtitkai

A fotókon, filmbemutatókon mindig gyönyörűek. Nem látszanak a ráncok, a szem alatti karikák, és a pattanások sem. Pedig ők sem tökéletesek. Csak éppen a híres sminkesek ügyesen eltüntetik a hibákat.
Belestünk a sztárok boszorkánykonyhájába. Megmutatjuk, hogyan sminkelnek, és mivel ápolják a bőrüket.

Problémás bőr sminkelése

pic_5Cameron Diaz módszere
A szőke színésznőnek, Cameron Diaznak még nem kell tartania az öregedéstől, nem a ráncokkal van problémája, inkább a pattanásokkal kell megküzdenie.
Éppen ezért mindig készenlétben tart egy aprócska stiftet, amely csökkenti a vörösséget és segíti a bőr regenerálódását.

 

Renée tanácsai
Renée Zellweger bőrét igencsak megviseli, hogy a Bridget Jones miatt jó néhány kilót fel kell szednie. A forgatás után persze egyből meg kell szabadulnia a fölöslegtől, hiszen a producereknek gyakran a tehetségnél is fontosabb egy színésznő külseje.
A sok csokoládé, zsíros chips miatt Renée arcán ismét megjelentek a kamaszkori pattanások, amit éjszakánként fogkrémmel próbál eltüntetni. Ha nem sikerül, jöhet az alapozó és a smink, mely csodákra képes. Renée-nek a legnagyobb gondot a cellulitisz, a narancsbőr jelenti, ezért rendszeresen tornázik.
Az arcot keskenyíti, ha halvány színű pirosítót teszünk az arccsontra. Hová? Ahol a legszélesebb az arc, oda tegyünk a porból egy keveset. A kék szemet fekete spirállal és kétféle szemhéjpúderrel emeljük ki. A szemhéjra jön a sötét árnyalatú szürke, kék vagy lila festék. Kívülre, illetve a szempillák tövébe kerül a világosabb árnyalat.

Sehol egy ránc
pic_2Goldie Hawn, Susan Sarandon és Ornella Muti nem tartozik a fiatal színésznők közé. Külsejük alapján azonban alig hihető, hogy már mindannyian túlhaladták az ötvenet. Sőt Goldie és Susan közel járnak a hatvanhoz.
A színésznőknek vannak házi praktikáik arra, hogyan frissítsék fel fáradt, elgyötört arcukat. Goldie Hawn például jéggel töltött edénybe mártogatja az arcát reggelente. Susan Sarandon jég helyett fagyasztott zöldborsóval teszi ugyanezt.
Ornella Muti különös módját találta ki a ráncok elleni küzdelemnek. A szépséges színésznő hetente megeszik egy olajos szardíniát, így olaj kerül a szervezetébe, ami a bőrére is kedvezően hat. Állításuk szerint csodákra képesek ezek a szerek.

Nagymamához illő smink
Goldie Hawn nagyon ügyel arra, hogy véletlenül se legyen lenövés szőke sörényén. Rendszeresen jár fodrászhoz, aki nemcsak a haját, de a lelkét is karban tartja.
A színésznő pszichológus helyett vele beszéli meg a gondjait. Valószínűleg nem kevés alapozó kell ahhoz, hogy Goldie bőre ilyen simának tűnjön. Egy jó minőségű termék azonban csodákra képes. Bár azért igyekszik, hogy ne vigye túlzásba a sminket…
Szempillaspirál, szemceruza, kevés szájfény, ennél több már nem illik egy nagymamához.

A lényeg a mértékletesség
Susan Sarandon is a visszafogott smink híve. A szemét csak fekete szempillaspirállal emeli ki, kevés pirosítót tesz az arcára, így ellensúlyozza széles arccsontját.
Aki ilyen sminket szeretne, nem feledkezhet meg a barnás árnyalatú rúzsról sem, amelynek színe megegyezik a pirosítóéval.

Visszafogott elegancia
Ornella Mutit sokan összetévesztik lányával, olyan fiatalos. A rossz nyelvek szerint többet köszönhet a plasztikai sebészeknek és a hormontartalmú gyógyszereknek, mint a géneknek. A színésznő sminkje egyáltalán nem kihívó.
A szemét és a szemöldökét szürkés szemhéjpúderrel emeli ki. A festékből keveset tehetünk az alsó szempillák tövébe is. A szájat barnás szájfénnyel hangsúlyozzuk. A ráncok eltüntetésére alapozót használjunk.

Fő a változatosság
pic_3Jennifer Lopeznek a legtöbb problémát a haja okozza. Az énekesnő hol göndör, hol egyenes hajjal jelenik meg a nyilvánosság előtt. Volt már barna vagy szőkített, melírozott, legújabb klipjében megint fekete hajjal jelent meg.
Jennifer otthon olívaolajjal ápolja a haját, ettől remélve a csodás fényt, a levendula-kivonattól pedig finom illatos lesz a haja. Ben Affleck menyasszonya nemcsak a hajszínét, hanem ehhez igazodva a sminkjét is változtatja. Fekete hajához jobban illik a hetvenes évek hangulatát idéző, vastag fekete szemkontúr és az erősen feketére festett szemöldök.
A száját pirossal hangsúlyozta Jennifer, így a nagy fülbevalóval, a zsabós blúzzal olyan, mint egy tüzes spanyol menyecske.


Csábító anyuka

pic_1Cindy Crawfordnak gyermekei mellett nem sok ideje jut az alvásra. Azért, hogy a fáradtság ne látszódjon rajta, szép és üde maradjon, minden reggel tejet spriccel az arcára. A modell úgy tartja, hogy férje szerelméért mindennap meg kell küzdenie.
Egy nőnek állandóan tudni kell megújulni. Ha kell, dögösre veszi a figurát, nemcsak a kamerák előtt. Ilyenkor feltupírozott haját hátrafésüli, lakkal rögzíti. Ehhez a sminkhez egy kis alapozó, fekete szemceruza, szemspirál és halvány rózsaszín rúzs, szájfény szükséges.
A vad tekintetet a fekete szemceruza segítségével érhetjük el. A szemhéjat sötét barna szemhéjpúderrel árnyaljuk.
Visszafogott anyukából így lesz csábító nő.
Indulhat a hódítás!

Merjünk változtatni!
Naomi Campbell is az örök megújulás híve. Hol rövid, hol hosszú hajjal jelenik meg a kamerák előtt. Állandó tornázással tartja formában testét, így bármikor felvehet egy ilyen kihívó, szexi ruhát. pic_6
Persze a sokat láttató fazon nem engedi meg, hogy száraz legyen Naomi bőre, ezért a párductestű modell masszázsolajjal kezeli a könyökét és a térdét, ettől tűnik olyan selymesnek a bőre. A sötét szemeket világos szemhéjpúderrel emelhetjük ki. Bátran tegyünk belőle egészen a szemöldökig.
A sötét rúzs kiemeli a vastag szájat, akinek azonban vékony vonalú az ajka, maradjon inkább a világosabb árnyalatnál.

Szülés után is fitten
Minden percben kell a sminkA szülés nemcsak a hétköznapi háziasszonyokon hagy nyomot. Pamela Anderson, hogy a rémes terhességi csíkokat elkerülje, úgynevezett sheavajat kent a testére naponta. Az eredményt mindenki láthatta a Baywatch című filmben. Köztudott, hogy Pamela külseje nem a természet ajándéka, ennek ellenére sem megy ki szívesen az utcára smink nélkül.
Amikor megtette, mindenki elszörnyedt a meggyötört, fáradt arc láttán. Hogyan sminkel Pamela? A tökéletes összhanghoz hozzátartozik az ívelt szemöldök. Érdemes kozmetikussal kiszedetni először, utána már mi magunk s igazíthatjuk.
Barna szemhéjtussal rajzoljunk egy vékony vonalat a szempillák tövébe. Majd barna ceruzával alul is rajzoljunk egy kontúrt. Fekete, esetleg göndörítő szempillasirált tegyünk a pillákra.
Aranybarnán csillogó rúzzsal hangsúlyozzuk az ajkakat.

Sok kicsi sokra megy
pic_7Elizabeth Hurley kisfia születése után is kínosan ügyel sminkjére, megjelenésére. Csak a legdrágább sminkszerekkel elégszik meg, csak a legjobb fodrászok, sminkesek vehetik kezelésbe. Liz egészen különc módját eszelte ki annak is, hogy karcsú maradjon.
Mindenhová magával viszi mini étkészletét. Így aztán a pici villával és kanállal csak pici adagokat tud egyszerre a szájába venni. Nem csoda, hogy bátran felveheti a merészen kivágott estélyiket is. Amikor a dekoltázs szabadon van, különösen fontos, hogy az alapozót megfelelően kenjük fel. Nem szabad csak az arcra tenni, fontos, hogy a dekoltázst se hagyjuk ki, így nem lesz csúnya kontúrvonal az áll környékén.
Főként fiataloknak ajánlott a merész színeket használó smink. A szemhéjat piros, narancsos árnyalatú porral satírozzuk. A szemöldök barna, a szempilla legyen fekete. A szájra tegyünk a szemhéjpúderrel megegyező árnyalatú rúzst.
Pirosító helyett is használhatjuk a rúzst.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nagykőrös

(Héjjas Andrea, 2010.04.19 22:25)

Sztárok xD még akoris jol néznének kiha smink nincsen rajtuk ha nem sminkkel akkor mütéttel segitenek magukon nekik igy a jóó :D hát én is lennék sztár :D =)

pari kossuth ut 277

(orsos noemi, 2009.11.12 18:15)

nagxon jol nezel ki

valamixd

(ESZTI, 2009.08.12 21:30)

hát nem is tom egyáltalán a tiniknek miért kell sminket használni?! a fiatalság is 1 fajta szépség szentem.

465 hollók

(Én.hu, 2009.06.16 13:50)

Senki sem lehet tökéletes!!Ez az én véleményem.
A szépség múlandó....!!De ezt sokan nem tudják elfogadni.

Zózy

(Prt., 2008.12.20 13:00)

Na mivan elvitte a cica a nyelvedet?nem birsz kifogást találni??tudhattam volna na mindeggy!

Zózy

(Prt., 2008.12.16 17:01)

Am és azt a naomi campbelles szöveget tőled lopták vagy te másoltad??mert pontosan ugyenezt a szöveget szóról szóra így láttam egy másik oldalon is!
tehát????mi is van itt???

Zózy

(Prt., 2008.12.15 19:01)

szíía!az oldalad az elsőkk közt szerepel a naomi campbelles oldalak között!miért??nincs semmi sem rajta !az én oldalom csak a második de róla minden rajta van!nos csak hogy tuud !jó az oldal csak nem az a tartalma aminek ki van téve!

k.k halas

(kolompár renáta, 2008.12.05 12:19)

Szerintem vannak szépek és csunyák is.

kjdbhsyéjkpf

(yoghaoégiadhféo, 2008.12.04 15:28)

byjbhdgéubhdyfékjbnpadfvbknícéljbnőydkvbnéykcjbnélyjcvnbéílydnbődnfbydjlnbálycknbőydkbnyc

komárom csillag ltp 62/d

(Horváth Szeréna, 2008.08.19 14:22)

Adriana Limának lennék kíváncsi a fiatalodási módszerére.köszönöm!!!!