Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


                                                 Sminkelés 10 lépésben

                                                            AVON tippek

 

1.
Alapozás előtt a megtisztított (Avon Hidratáló arctisztító krém és Alkoholmentes tonik) bőrre vigyük fel a hidratáló krémet (Hydrofirming nappali krém), várjunk legalább 5 percet, hogy felszívódjon. A felesleget papirzsebkendővel itassuk fel. Az arc sötét területeire – szem alatti karikák, áll, orrtő, nyomkodás utáni hegek – vigyünk fel világos fedőstiftet (Avon Tökéletesen fedő javítórúzs). Ilyenkor dolgozzunk csak az ujjainkkal, melyek melegsége még tökéletesebbé teszi a felvitelt.

2. Ezután jöhet a bőr és haj színével harmonizáló alapozó, amitől a bőr egyenletes lesz. Stresszes nap esetén válasszunk könnyű, jól fedő, folyékony alapozót (Avon Perfect Wear, vagy Bőrnyugtató hatású alapozó).

3. Az alapozót kézfejünkre nyomjuk ki, és onnan két ujjal ütögessük a bőrbe. Szivaccsal extra vékony sminkréteget készíthetünk, melyet nedves szivaccsal tovább finomíthatunk. Mindig oldalirányú mozdulatokkal dolgozzunk, különben a pórusok és a ráncok nagyobbnak látszanak. 

4.
Nagy ecsettel, széles, körkörös mozdulatokkal végezzük a porpúder felvitelét, mely mattá és átlátszóvá teszi az arcot, tartósítja a sminket, felszívja a napközbeni bőrzsírt és hidratál (Avon Arcpúder).

5. Hegyes szemöldökceruzával töltsük ki a szőrszálak közötti réseket (Avon Kétfunkciós szemceruza). A szín mindig legyen azonos a haj színével, de a barna és a szürke mindenkinek jól áll.

6. A pirosító felviteléhez lekerekített végű, nagy ecsetet használjunk (Avon Púderecset), a dobozban található ecsetke a napközbeni javításra alkalmas. A szint az egész arcra vigyük fel, kerüljön belőle pici az állra, a homlok közepére, így natúr hatású. Még természetesebb lesz a hatás, ha felvitelkor nevetünk, és közben körkörös mozdulatokat végezzünk az arcon, majd húzzuk szét a szint felfelé és oldalirányban (Avon Arcpirosító). 


7. A szemhéj kontúrozásakor ne húzzuk meg egyszerre az egész vonalat, mert túl vastag lesz. Kezdjük a szemhéj közepén, és haladjunk a külső sarok felé. Majd térjünk vissza a középponthoz, és folytassuk a vonalat a szem belső sarkáig (Avon Szemkontúr rajzoló).

8. A szemhéjat a festés előtt púderozzuk, és két szint – világosat és sötét – használjunk, amelytől dinamikussá válik a tekintet. A teljes szemhéjra vigyük fel a világos tónust, a szemhéj redőbe pedig a sötétebb árnyalatot, majd applikátorral mossuk össze a színek kontúrjait (Avon Kettős szemhéjpúder).

9. A pillákat erőteljesebben fessük, spirálozáskor vízszintesen jobbra és balra is mozgassuk az ecsetkét, és átfesthetjük kétszer is, de várjuk meg, amíg a kis szőrszálacskákon megszárad a festék. Ettől a pillák még teltebbnek tűnnek (Avon Extra dúsító szempillaspirál).

10.
A rúzs tartósabb, ha némi alapozót eldolgozunk a szájon. Először kontúrceruzával (Avon Perfect Wear Lipliner) rajzoljuk körbe, majd rúzsecsettel (Avon Összecsukható ajakecset) vigyük fel a szint. Ne egy vonással rajzoljuk meg a kontúrt, kezdjük az alsó ajak közepén balra, majd jobbra, a száj széléig. Fontos, hogy a felsőajak M-formája határozott legyen. Ha a kontúrceruza árnyalata sötétebb a rúzs színénél, húsosabb, érzékibb ajkat festhetünk. Ha világosabb, akkor tompíthatjuk a száj vonalát, majd ezután vigyük fel a rúzst (Avon Ultra Colour Rich Lipstick).

 by:nlcafe

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

honlapverseny

(ancsa15, 2010.07.24 21:30)

szia!honlapverseny van nálam! jelentkezz te is! www.star-girl-web.eoldal.hu

........

(...., 2010.06.18 19:53)

www.tinik-oldala.eoldal.hu

Ajánlat

(Alex, 2010.02.25 18:51)

http://www.veryfashionable.eoldal.hu/
Most láttam ezt az oldalt tegnap készült el de képekből már sok van
Folyamatosan fejlődik.
Egy kattintást megér nem?

Sexy vok,nem kellesz!!!

(Szöszi karcsú, 2009.09.13 16:20)

Azt hiszed,hogy nem tudok sminkelni 19 éves létemre??? Men mán a francba!!!

nincs

(Eszti , 2009.08.12 21:05)

szentem tök jó lett

rekomail@freemail.hu

(Farkas Réka, 2009.01.30 22:32)

CSá ez az oldal szuper!!! légyzi nézd meg az enyémet is: csajoknak.eoldal.hu

.................

(Eszti, 2009.01.11 13:48)

Helló!Szupi az oldal és érdekes!!!Gratu!!

Megnéznétek ezt:www.pink-fan.eoldal.hu

Csucs...

(<Margareta>, 2008.12.30 18:52)

Csucs erdekes!!!!!!!!! nagyon szerintem tok jo Gratula az oldalhoz!!!

nemvokemo@citromail.hu

(Tóth Patrícia, 2008.12.04 10:08)

Hát kösz SZIMI hogy elárultál!!!!!!!!!!!!!!Most már mindent tud a Dorina rólam!!!!!!!!!!!!!!!!!HÁ pedig te voltál a legjobb barátnőm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mosmá mindegy ja nem a Piramis utcájába lakok hanem a tempó utcájába!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!képzeld el Szimi ho onnan is már mint a piráébol elköltöztünk!!!!!!!!!!!!!!limuzin cubana

mi közöd hozzá?

(szimi, 2008.11.27 08:25)

bocsi nem ellen hanem mellett

semmi nem árulom el@

(szimonetta, 2008.11.27 08:22)

@igaza van Petranak de elmondom az adatokat a nemvokemot jo Dorina!!!!:18 éves Körmenden lakik barátnőm vót tök nagyképű hársfa utiba lakott most ahol van a Piramis abba az utcába szentem már laáttad!!!!!nem tom!tök kedves lehet az a petrusbaba98@citromail.hu címes csaj hogy irt a nemvokemonak! ismered! ha nem akko barátkozz össsze vele!kiállna szentem akáki ellen tök jó barátnő lenne!!!!!!!szivecske kacsa

petrusbaba98@citromail.hu

(petrus, 2008.11.27 07:46)

szia Dorina írtam annak a nemvokemo@citromail.hu címes csajnak!!!!!!!!!mit képzel magáról!!!!!!!!de bármennyire is hiszed nem én vok!!!!!!!!!szivecske limuzin

rozika10@citromail.hu

(fodor dorina, 2008.11.25 08:07)

a családomon kívül mindenkit utálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!szarjatok be há há há há

nemvokemo@citromail.hu

(Tóth Petra, 2008.11.25 08:05)

ne reagáld túl Dodókacsa!!!!!!!!!!!!tejesen megzakkantál!!!!!!!!!!a myVIP-en is kisgyerekként a melleidet mutogatod!!!!!!!!!!eddig utált fiúnak azt írtad hogy imádod!!!!!!!!!!!!!!!fúj dorina mi történt veled!!!!!!!!!!!!!

rozika10@citromail.hu

(Fodor Dorina, 2008.11.24 08:45)

feljelentettelek titeket

nemvokemo@citromail.hu

(Tóth Petra, 2008.11.24 08:42)

Szentem tök sirály ez az oldal.Sok barinőm irt má hozzászólást fesorizom, ho kik:Fodor Dorina,kormentzi kormina,sonta szandra,konturedc szimonetta klaudia.ők mindi az osztimba járnak.persze ki ne hagyjuk Tóth petrát ő a legjobb barinőm mert az a neve mint nekem. különben uncsik vavunk.és a barinőimmel van e kövös oldalunk:KoKopukidebüdi@hotmail.huHÁT ENNYI!!!!!!!!!!!!!!!

ROZIKA10@CITROMAil.hu

(FODOR DORINA, 2008.11.23 14:51)

lelepleztelek titeket most börtönbe cerültök!kormenden az ady endre út 6-ban lakok a 16-os ajtóban!!!!!!!!!!na gyertek!!!!!!!!!!!!olyan pina ez az oldal!!!!!!!!

szüljmármeg@hotmail.hu

(kormentczi kormina, 2008.11.23 14:26)

ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖtökös meg jó is!!!!!!!!!#>#>#>#>;;;;****XDXDXDXDSZÜLJ MÁR MEG!!!!!!!!!!!!!

szexmail@citromail.hu

(sonta szandra, 2008.11.23 14:23)

TTTTTTTTTTTTTTTTŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐKKKKKKKKKKKKK szopleráj avagy jó!!!!!!!!!!!

kurvacikk@citro.hu

(Konturedc Szimonetta Klaudia, 2008.11.23 14:20)

ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ mongyuk rá,hogy jó!!!!!!!!!