Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ÖNBARNÍTÁS

Lassan-lassan megérkezik a napsütéses strandidőszak, de ha te már most csokoládészínű bőrt szeretnél, akkor itt az ideje, hogy kipróbáld az önbarnító krémeket. De nem mindegy, hogy milyet és hogyan használsz.

Tény, hogy a barna bőrszín mindenkinek jól áll. A barnító krémeknek köszönhetően már nem csak napozás útján lehet ezt elérni. A barnító krémek legfőbb előnye, hogy percek alatt csokiszínű bőrt kölcsönözhetsz magadnak, úgy, hogy közben ki sem kell tenned a lábadat a lakásból. A krém által szerzett barna szín általában 4-5 napig tart, majd utána fokozatosan világosodik ki a bőröd. Egyenletes barnaságodat úgy tudod megtartani, hogy 4-5 naponta - vagy ahogy a használt krém minősége megkívánja - újra bekrémezed magadat. Arról azonban soha nem szabad megfeledkezned, hogy semelyik barnító krém nem tartalmaz fényvédő faktorokat, ezért nem is védik meg a bőrödet a leégéstől. Erre mindig nagyon ügyelj, ha hirtelen napozni támad kedved, mert ugyanúgy fog fájni a leégett bőröd, mint szokott, ha nem vigyázol rá!

Barnító termékek
Sokféle típusú önbarnító terméket találsz az üzletek polcain, ezért nem egyszerű a választás. Íme a legfontosabb tulajdonságaik:

1. Spray
Nagy előnye, hogy könnyedén felviheted a bőrödre, és gyorsan szárad. Spricceld közvetlenül a bőrödre vagy a tenyeredbe, majd az ujjaiddal minden irányba egyengesd el.

2. Krém
A barnító krém az egyik legelterjedtebb formula. Ha száraz és zsírhiányos a bőröd, akkor csak ezt a terméket használd. Ügyelj arra a felvitelnél, hogy a térdedre és a könyöködre vékonyabb rétegben kerüljön fel a barnító krém, mert a hajlítások során megtöredezhet, és jobban besötétedhet.

3. Zselé
A zselé az egyik leggyorsabb barnításra képes termék. Egyenletesen és láthatatlanul szívódik fel, és ennek köszönhetően a természetes napsugarak által szerzett barnaság hatását kelti.

Fontos: krémezés után alaposan mosd meg a kezedet, máskülönben foltos lesz!
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

7000, Sárbogárd

(DÁNIEL, 2009.10.29 10:42)

VAN OTT EGY MESZTELEN CSAJSZI? DE A MELLBIMBÓJÁT NEM LÁTOM!!!!!!!!!!! KERESSETEK MÁR CICIS KÉPEKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!