Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BARÁT VAGY BARÁTNŐ?

Őrülten szerelmes vagy a barátodba, viszont a barátnőd is nagyon fontos a számodra. Előfordul, hogy választanod kell közöttük - de kit válassz?

 

 

Ha koncertre szeretnél menni...

Sok szerencsét! Az egyik rádió kvízjátékán nyersz két jegyet egy szuper bulira, ahol számos menő csapat lép fel. Nos, ki kapja a második jegyet? A párod fanatikus popzene rajongó és mindennél jobban szereti a koncerteket. De a barátnőd és a te kedvenc együttesed is fellép, akkor tehát miért gondolkozol még? Ha a barátoddal mész, nem csodálhatod meg a szívdöglesztő pasikat a színpadon! Tehát lepd meg a barátnődet azzal a bizonyos "felesleges" jeggyel!

Ha őrülten szerelmes vagy...

A tegnapi csodálatos randevúról áradozol a barátnődnek. Fülig beleszerettél a srácba és ő is beléd. Lehet, hogy a közeljövőben egy pár lesztek... De a barátnőd gondterheltnek tűnik, hármat találhatsz, mi lehet ennek az oka! Valószínűleg attól tart, hogy kevesebbet fogsz vele foglalkozni, és a második helyre kerül. Ez azt is bizonyítja, milyen fontos vagy a számára! Ezért nagyon kedvesnek kell lenned hozzá és meg kell nyugtatnod. Üljetek le és beszélgessetek, mondd el neki, hogy továbbra is számíthat rád. A legjobb, ha kijelöltök egy napot a héten, ami csak a kettőtöké, és néhány fiúmentes óra neked sincs ellenedre, ugye?

Ha a srác megkér valamire...

Pasid fontos meccsre készül, és szeretné, ha drukkolnál neki. Te viszont utálod a sportját, ráadásul a barátnőd erősen csábít az uszodába. Egyértelmű! Most a kedvesed mellett dönts! Bátorítanod kell, még akkor is, ha semmi kedved végignézni a meccset. Nagy a kísértés, hogy csajbulit tartsatok az uszodában, de a kedvesed számít rád, nem okozhatsz neki csalódást! Ez ugyanis fontos mérkőzés neki! Az is hízelgő rád nézve, hogy a fiú azt szeretné, hogy a döntő napján is mellette legyél: tőled reméli a megnyugvást, a biztatás!

Ha hajnalig szeretnél mulatni...

Fantasztikus az este, hármasban mulathattok kedvenc diszkótokban. Ekkor kedvesed nyúzottan mondja, hogy nagyon fáradt, és haza szeretne menni, te viszont még egész éjjel táncolni szeretnél! Micsoda partigyilkos! Haza kéne menni? Szó sem lehet róla, a barátnőddel apait-anyait beleadtok a parketten. Ha a barátod menni akar, hadd menjen! Ne érezd kötelességednek, hogy hazakísérd. Adj neki egy érzelmes búcsúcsókot, és mondd meg neki, hogy holnap délután felugrasz hozzá. Te pedig táncolj kifulladásig!

Ha szerelmi bánata van...

Éppen úton vagy, hogy találkozz kedveseddel, amikor a barátnőd rád csörög: szerelmi bánata van és nagyon szomorú! Természetes, hogy most a legszívesebben veled lenne. De hogy azonnal megfordulj és kedvesed nélkül töltsd az estét? a legjobb, ha kideríted, mennyire súlyos a helyzet a barátnődnél. Elképzelhető, hogy telefonon keresztül is meg tudod nyugtatni, és a nagy lelkizést áttehetitek másnapra. De ha úgy érzed, nagy gáz van, akkor csak egy dolgot tehetsz: magyarázd meg a barátodnak, hogy miért nem tudsz találkozni vele, és egyeztess vele egy másik időpontot. Kárpótlásként vihetsz neki valami kedveset.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

syaja

(Manci, 2008.08.05 18:38)

szia én most megmondom a frankót nekem 1ik sem vagy mert leszbi se vagyok meg hülye sem hogy veled barátkozzam!
Szarazoldal!!!