Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A 10 leggyakoribb álom

Álmodtál, és ébredés után persze kíváncsi vagy arra, vajon mit jelenthetnek az álmodban szereplő jelenetek, események. Az is lehet, hogy visszatérő álmaid vannak, amik még jobban sarkallnak arra, hogy fejtsd meg őket. Most megtudhatod, hogy a 10 leggyakrabban előforduló álomszimbólumnak mi a jelentése!

 


Tűz
A tűz legbelsőbb titkaidat szimbolizálja: érzelmeket, szenvedélyt, vonzalmat. Ha álmodban nem félsz a tűztől, akkor melegség vesz körül, védettnek érzed magad. Egy égő tárgy ezzel szemben azt jelenti, hogy félsz a "leégéstől", a kudarctól.

Repülés
Ha álmodban repülsz, akkor szabadságra vágysz. Bízol magadban, kiegyensúlyozottságra törekszel. Ha repülőgépen utazol, inkább menekülsz a problémáid elől, kikapcsolódásra, környezetváltozásra van szükséged!

Utak
Az út az életcéljaidat jelképezi, a mellette látható tárgyak pedig megmutatják, hogy helyes irányba haladsz-e. Az út minősége azokról az "akadályokról" árulkodik, amelyeken túl kell jutnod.

Ház
A ház mindig az aktuális élethelyzetedre és a lelki életedre utal. Ha jó állapotban van, te is elégedett vagy önmagaddal. Az ismeretlen szoba egy új lehetőséget vetít előre.

Fák
A lombos, virágzó vagy gyümölcsöt hoó fák a testi energiát, az életerőt jelképezik. A csupasz, száraz faágak viszont arra figyelmeztetnek, hogy a jövőben szembesülhetsz néhány negatív eseménnyel.

Szakadék
Ha egy szakadék szélén állsz, minden bizonnyal félsz a kudarcoktól. Ha lassan leereszkedsz a mélybe, már kész vagy szembenézni egy kellemetlen eseménnyel. A szakadékba ugrani boldogságot, pozitív élményt jelent.

Menekülés
A menekülés egy tipikus szorongásos álom, azt jelenti, hogy nem utdsz szembenézni egy kellemetlen emlékkel, gondolattal. Ha álmodban menekülsz, egyértelműen félsz valamitől: ez lehet konkrét személy, de valamilyen élethelyzet is.

Állatok
Az álmunkban megjelenő állatok szinte mindig ösztöneinkre utalnak. A vadállatok az életerőt jelképezik. A macska a titokzatosságot és az önállóságot, a kutya a barátságot és a hűséget jelentheti.

Víz
Attól függően, hogyan jelenik meg az álmodban a víz, többféle jelentése is lehet. A tiszta, nyugodt víz azt jelenti, hogy jól érzed magad a bőrödben. A viharos vagy piszkos víz ezzel szemben arra utal, hogy elégedetlen vagy magaddal.

Meztelenség
Az életben bátrabban kellene vállalnod önmagadat: mutasd ki az érzéseidet, mondd el a véleményedet, és légy egy kicsit határozottabb! Ne félj attól, hogy környezeted túlságosan is "átlát rajtad"!
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

hát...

(lilian, 2010.08.20 16:31)

Lilian vagyok, 16 éves és szerintem marha lejárt szöveg!!! vagy 100 oldalon olvastam ezt már el. Jó lenne ha lenne végre valaki aki egy jó cikkel állna elő! Mert kezdem azt hinni ez itt nem a szép és trendi csajok oldija hanem a lúzereké. Boccs

VIKIVBGHÉHU

(rÁM, 2010.06.19 23:05)

SZTEM RÁM EGGYIK SEM JELEMZŐ:
SZTAROKFOREWER.HUPONT.HU

eewwe

(utuz, 2010.01.02 12:40)

kabbe

igyarto.kornelia@gmail.com

(igyarto kornelia, 2009.12.27 20:12)

a vonat üt elfele